X-Pod - MyRay Print
There are no translations available.

albadentSensor Dixhital Wireless

Sistemi dixhital X-Pod , I perket gjenerates se fundit te sensoreve intraorale  duke bere te mundur marrjen e imazheve radiografike ne pellemben e dores.
Me sistem wireless, pa fije, pa kabell shtese, pa kompjuter.
Pajisja memorizon qindra imazhe ne nje karte memorje te sigurt dhe i organizon ato ne kartela te vecanta per cdo pacient.
Imazhet merren ne menyre te menjehershme dhe shume thjeshte.
Eshte e pajisur me nje shtrese te brendshme mbrojtese fibrash optike,qe bejne qe pajisja te mbrohet nga ekspozimi direkt i rrezeve X dhe lejon perdorimin e saj me vite duke ruajtur te njejten cilesi imazhi.