Historiku i kompanise Albadent Print
There are no translations available.

Albadent Sh.p.k  eshte themeluar ne vitin 1999 ne Tirane.
Si rezultat I nje pune te forte dhe te suksesshme qe nisi me importimin e uniteve dentare nga Italia ne Shqiperi, ajo arriti qe ne nje kohe shume te shkurter te nenshkruaje marreveshje ekskluzive per importimin e uniteve Dentare Anthos, dege e Cefla Group ( nje kompani italiane mjaft e njohur ne mbare boten per prodhimin dhe eksportimin e uniteve dentare nga modeli A3 tek gjenerata me e fundit A9, qe permbush gjithe nevojat e klienteve sipas teknologjise me te fundit dixhitale) duke u bere shume shpejt lider I ketij lloji ne tregun shqiptar.

Albadent Sh.p.k, gjate viteve te fundit ka treguar se me profesionalizmin dhe aftesine e saj ne rritje, eshte pozicionuar me se miri  ne tregun shqiptar duke vazhduar dhe me tregtimin e materialeve te konsumit dentar dhe materialeve per perdorim laboratorik.

Te sigurt ne vendosjen e bazave te forta ne tregun shqiptar duke plotesuar me se miri nevojat e klienteve qe nga pajisjet e teknologjise me te fundit deri ne produktet e konsumit ditor dentar, por edhe me sherbimet qe ajo ofron ndaj klienteve ne drejtim te servisit dhe asistences se vazhdueshme teknike, tashme, Albadent punon me qellime te qarta  per te realizuar planet dhe objektivat qe ka vendosur per vitet ne vazhdim.
Perspektiva  te reja ne rritjen dhe shtrirjen e aktivitetit te saj, implementimin e teknikave te reja ne fushen e ortodoncise e implantologjise dhe permiresimin e cilesise se sherbimit  ndaj klienteve, jane synimet e metejshme  te Albadent.