Unit Anthos R7 - ( Anthos) Print

albadentAnthos R7, eshte nje zgjidhje perfekte universale e nje uniti te levizshem, te kthyeshem, me nje mori zgjedhje e konfigurimesh te mundshme.
Klasa R7, transformohet me nje sekuence levizjesh te shpejta nga uniti per profesionistet qe perdorin anen e djathte ne ata qe perdorin anen e majte.
Modeli prezanton kombinimin e duhur te integrimit te plote dhe modulariteteve te thjeshta ne perdorim.
Me nje frekuence levizjesh te thjeshta operatori sposton fillimisht grupin hidrik dhe tavolinen e mjekut apo asistentit, nga e djathta ne te majte duke e kthyer te gjithe unitin ne funksionin e kerkuar.

Klasa R7 , i jep mundesi dentistit ta personalizoje ate ne funksion te nevojave te veta dhe te ambjentit te punes.

Baza e unitit eshte e perbere nga elementet kryesore te funksionalitetit te punes se dentistit. Konfigurimi i plote i unitit mund te behet me zgjedhjen e opsioneve te tjera shtese, sipas deshires.