Me shume Poltrona Castelini
Me shume Poltrona Anthos
Me shume Grafi Castelini
Mobilje Loran
Me shume
Paisje EURONDA

Me shume
Rreth Albadent Plus

Rreth Albadent

27 vite pervoje ne furnizimin me pajisje dhe materiale dentare, ne te gjithe Shqiperine.

Standarte Europiane

Pajisjet dhe materialet dentare jane te nje cilesie te larte, te certifikuara ne baze te Standarteve Europiane.

Korrektesi dhe Shpejtesi

Efikasiteti ne furnizim dhe shperndarje, ne permbushjen e kerkesave te klienteve brenda afateve kohore te percaktuara, e ben Albadent Plus, nje zgjedhje te domosdoshme.

Rreth Albadent

28 vite pervoje ne furnizimin me pajisje dhe materiale dentare, ne te gjithe Shqiperine.

Standarteve Europiane

Pajisjet dhe materialet dentare jane te nje cilesie te larte, te certifikuara ne baze te Standarteve Europiane.

Korrektesi dhe Shpejtesi

ne furnizim e shperndarje, per te permbushur kerkesat e klienteve brenda afateve kohore te percaktuara, e ben Albadent Plus, nje zgjedhje te domosdoshme.

Gama e produkteve cilesore qe vjen gjithnje ne rritje,  cmimet me te mira ne treg si dhe risite me te fundit, bejne te mundur qe, Albadent, te plotesoje te gjitha kerkesat e klienteve jo vetem brenda vendit por  dhe ne Kosove e Maqedoni.

Bashkepunimi drejtperdrejt me disa nga kompanite me te mira ne bote, garanton Produke Cilesore dhe Cmime Konkuruese. Duke i bashkuar ketyre dhe politiken e kompanise per te respektuar klientet me Ofertat Speciale, kane bere qe, numri i klienteve tane te rritet duke na pozicionuar nder kompanite lider ne fushen e Furnizimit dhe Distribucionit te Paisjeve dhe Materialeve Dentare.

Rreth Albadent Plus

Produkti me i fundit

Në këtë seksion do të gjeni produktet më të fundit që ofron Albadent.

Perse Ne

Përse të zgjidhni Albadent

Synojme t’ju ofrojme klienteve tane, me te miren ne cilesi, cmim dhe shumellojshmeri,
duke sherbyer ne kohe rekord dhe me korrektesi!

Përvojë 28 vjeçare

28 vite pervoje ne furnizimin me pajisje dhe materiale dentare.

<b>Cilësi</b> e garantuar

Cilësi e garantuar

Nje game produktesh te markave prestigjoze europiane dhe jo vetem.

<b>Korrektësi</b> në shërbim

Korrektësi në shërbim

Korrektesi dhe Shpejtesi ne furnizim e shperndarje, per te permbushur kerkesat e klienteve.

<b>Çmimet</b> më të mira

Çmimet më të mira

Të garantuara nga bashkëpunimi me kompanitë prodhuese.

Perse Ne
Partneret

Partnerë prestigjozë

Zgjerimi i bashkepunimit nga viti ne vit me partnere lider ne bote,
ka qene dhe do te jete nje nga prioritetet e kompanise!

Partneret