🌏 X-VS — Sensori intraoral Castellini – Cefla Italiane me teknologjinë X-Visus HD .

✅Ergonomia inovative, programi kolektiv USB plug-and-play, përkufizimi alta dhe risulmimi i menjëhershëm i X-VS – teknologjia X-ViSUS HD ose sensori i të gjithë avanguardia-ve për çdo punë në studio.
✅ Përfitoni nga përdorimi dhe përvetësimi i imagjinatës për të kombinuar teknologjinë dixhitale alta në kohë reale, me cilësi të lartë.
✅ Rezistente ndaj ujit dhe rezistent ndaj ujit, certifikatë IP67 rezistente ndaj ujit, X-VS – teknologjia X-ViSUS HD dhe përdor radiografinë e duhur. X-VS – teknologjia X-ViSUS HD përdor iRYS, softuer të gjitha-në-një për diagnostifikimin, komunikimin dhe zbulimin e imazheve intraorale, arkivimin e mundshëm dhe arkivimin e mundshëm, gjest dhe imazhe të thjeshta