🩸 LAZER – DOCTOR SMILE

✅SIMPLER është një lazer diodë për stomatologji, thelbësor për trajtimet në:

 ENDODONZIA
 PARODONTOLOGIA
 IMPIANTI
 TERAPIA
 SBIANCAMENTO
 DESENSIBILIZZAZIONE
 CHIRURGIA TESSUTO FIBROTICO
 CHIRURGIA TESSUTO NORMALE
 CHIRURGIA TESSUTO GRANULOMATOSO

✅ Lazeri diodë SIMPLER nga Doctor Smile është zgjidhja optimale për Klinikat dentare e orientuar në zgjedhjen e një instrumenti profesional të lehtë për t’u përdorur, të saktë dhe të gjithanshëm.
Nëse dëshironi të lehtësoni operacionet tuaja dhe në të njëjtën kohë të kënaqni dëshirën e pacientëve për trajtime minimalisht invazive, SIMPLER është aleati ideal. E shpejtë dhe intuitive, me ekran me prekje me ngjyra të plota dhe platformë Android, do t’ju bëjë të zbuloni se sa “e lehtë” bëhet qasja e përditshme me terapi pa dhimbje.

Gati për një përvojë të re?

✅ SIMPLER është i jashtëzakonshëm në trajtimin e patologjive të shumta të zgavrës me gojë, në indet e forta dhe të buta, në periodontologji, endodontikë dhe në kirurgji. Terapia me lazer ofron mundësi për ndërhyrje në fotobiomodulimin, zvogëlimin e ndjeshmërisë dentinale, trajtimin e plagëve të ftohta dhe plagëve të kancerit. Në fushën e estetikës dentare, ai ka një efektivitet i shkëlqyer në zbardhjen.

✅ SIMPLER integrohet në mënyrë perfekte në Kliniken dentare, duke kënaqur nevojat e panumërta terapeutike … menjëherë do të kuptoni se sa e domosdoshme dhe produktive është prania e saj.
Nga sot, pacientët janë të qetë dhe të kënaqur me ndjesinë e mirëqenies të perceptuar nga terapia me lazer, zvogëlimin e përdorimit të anestezisë, ndërhyrjet më të shpejta dhe mungesën totale të dridhjeve.

🎯 Made in Simpler është një produkt mjekësor i certifikuar CE i prodhuar tërësisht në Itali.

🔴 Laser Doktor Smile më i thjeshti ne perdorim.