December 21, 2022 Albadent
🛑  Kit Adhesiv Resin universal – Cement Duo-Link
Adhesive Resin universal Cement Duo-Link është i formuluar posaçërisht për çementimin e restaurimeve indirekte ALL *.
Është adesiv qe përputhet me të gjitha materialet dentare, duke përfshirë të gjithë ngjitësit BISCO.
Duo-Link Universal është kompatibel me të gjitha materialet dentare, dhe kur kombinohet me ngjitësit BISCO, Z-Prime™ Plus dhe Primer Porcelani, është kombinimi përfundimtar i produktit për të gjitha restaurimet indirekte.
Kiti Duo-Link universal eshte I thjeshte ne perdorim dhe ndihmon në thjeshtimin e zgjedhjes së produktit dhe procedurave ne kliniken tuaj.
 Vantazhet:
➡️Lehtësisht i identifikueshëm në rreze X për diagnozë të shpejtë dhe efektive.
➡️Ideale për të gjitha restaurimet CAD/CAM
➡️Trashësia e ulët e filmit siguron që restaurimi të jete i mbeshtetur plotësisht.
➡️E disponueshme në dy nuanca estetike,Universale/White Milk.
➡️Shiringa e dyfishtë me përzierjen automatike siguron përzierje të përsosur dhe pozicionim të lehtë.
 Rëndësia klinike:
➡️Formuluar për të lejuar heqjen e shpejtë dhe të lehtë të çimentos së tepërt.
➡️Shkalla e lartë e konvertimit si në modalitetin e kurimit me dritë ashtu edhe në atë të vetë-kurimit siguron performancë të mirë klinike.