AELITE FLOW

December 21, 2022
Posted in Bisco
December 21, 2022 Albadent

Aelite Flow Bisco eshte kompozit  i rrjedhshem  radiopakue me viskozitet të ulët

Aeliteflow LV është kompozit i rrjedhshem fotopolemerizues që e bëjnë atë ideal për restaurimet e Klasit V, si dhe për restaurimet e vogla të Klasit III dhe IV.

AelIteflo LV është një kompozit  e rrjedhshme shume perdorimeshe  me radiopacitet të lartë.

Përfitimet unike

Jashtëzakonisht i dobishëm për përshtatje të lehtë me dhëmbët.

Formula mikrohibride siguron forcë të jashtëzakonshme.

Aeliteflo ka demonstruar mbi 15 vjet përvojë klinike të provuar.

Rëndësia klinike

Falë vetive të tij elastike, Aeliteflo “përkulet me dhëmbin”, duke çuar në mbajtje më të mirë. E shkëlqyeshme për dëmtimet e thyerjes dhe defektet e Klasës V.

Aeliteflo LV tregon radiopacitet superior për zbulimin e lehtë në radiografi.