Kit Zbardhues Briliance 37.5%

December 21, 2022
Posted in Dental World
December 21, 2022 Albadent
Zbardhues Brilliance Power H2O2 me baze peroksid hidrogjeni 37,5%,me formulën ekskluzive PF (Nitrati i Kaliumi dhe fluori) për të zvogëluar ndjeshmërinë dhe forcuar smaltin.
Brilliance Power H2O2 ka një PH neutrale. Nuk ka nevojë të përdorni llampa,produkti aktivizohet kimikisht. Pas aktivizimit produkti aplikohet direkt në dhëmb nga shiringa.
Brilliance Power H2O2 37% , rrjedhja është homogjene, nuk rrjedh dhe ngjyra e kuqe lehtëson pozicionimin dhe garanton eleminimin e plotë.
Aplikimi behet nje here ne 2 seanza dhe nuk përmban gluten.
Paketimi \ Paketimi:
– 2 shiringa H2 prej 3 ml secila \ 2 shiringa H2 3ml
– 2 shiringa 02 nga 3 ml secila \ 2 shiringa O2 3ml
– 1 digë prej 3ml \ 1 digë 3ml.