THERACAL PT

December 21, 2022
Posted in Bisco
December 21, 2022 Albadent
🌐 THERACAL PT
▶️TheraCal PT është ideal për urgjencat pediatrike Thera Cal pasi është një trisilikat kalciumi i modifikuar në resin i krijuar posaçërisht për trajtimin e pulpotomisë përmes mbrojtjes së kompleksit të pulpës dentare. Edhe pse kryesisht për pulpotominë (si heqjen e pjesshme ashtu edhe të pulpës totale), ajo është një produkt viskoz dhe mund të përdoret gjithashtu për mbulim të drejtpërdrejtë të pulpës dhe si bazë / veshje.
▶️Ju lutem vini re se hemostaza duhet të arrihet para përdorimit.
▶️Grimcat TheraCal PT janë silikate sintetike të kalciumit në një matricë hidrofile që lehtëson lëshimin e kalciumit.
▶️ Produkti përmbahet në një shiringë automatike me dy rezerva dhe është radiopake me dopio polemirizim dhe rezistente ndaj lageshtires (tretshmëria e ulët e ujit); çliron kalciumin dhe mban një p alkalik.
▶️ Koha e përpunimit është afërsisht 45 sekonda dhe produkti do të vendoset në më pak se pesë minuta, në të cilën kohë dhëmbi mund të rikthehet menjëherë.
▶️Ngjyra e produktit është një A1 dhe opaque , por pa dyshim që do ta mbuloni me një kompozit normal. Per t’u përdorur me dezinfektues, desensitizues, agjentë hemostatikë dhe te lagësht.
▶️Eshte e domosdoshme të përdoret një shpëlarje e kripur nëse kombinoni chlorohexidine dhe hypochlorite natrium.
▶️TheraCal PT eshte nje shtesë e mrekullueshme në linjën e produkteve të Thera,
▶️TheraCal PT është një produkt praktik dhe i lehtë për t’u përdorur për trajtimin e pacientëve të rritur dhe femije.